Arkiv

Förbundet arbetar för att all information ska finnas tillgänglig på goforbundet.se. Hemsidan fyller så även rollen som arkiv, både för gammalt pappersmaterial som på sikt skall scannas in, men även för information från förbundets tidigare hemsidor. Några gamla sidor har bevarats på servern men ännu inte integrerats helt i den nya systemet. Detta gäller sidan om VM-poäng som finns på goforbundet.se/vmpoang och som fortfarande uppdateras. En annan sida som just nu är aningen gömd men finns bevarad är P-A Lunds japansk-svensk-engelska ordlista med gotermer. Ytterligare en sida som finns bevarad är sidan för EGC i Leksand 2008. Från EGC i Leksand finns också grafiskt material sparat som zip-fil bifogad här.