Uttagning till svenska golandslaget

Vill du vara med i svenska golandslaget?

Gå direkt till anmälan ---->

Det har åter blivit dags att ta ut ett landslag med 12 spelare inför nästa säsong i Pandanet Go European Team Championship. Förbundet har beslutat att sex platser tilldelas efter GoR (förbundet kommer kontakta de högst rankade spelarna för att se vem som kan och vill spela i laget). De resterande sex platserna kommer att tilldelas via en öppen turnering. Om du är svensk medborgare är det här chansen för dig att platsa in i Sveriges golandslag.

Turneringen kommer spelas helgen den 15-16:e augusti på KGS (goserver på internet). Det kommer vara 5-6 ronder beroende på deltagarantal utspridda över två dagar, och deltagarna förväntas spela alla ronder.

Under turneringens gång kommer Fredrik Blomback 6d finnas med och kommentera partier.

För mer information och anmälan vänligen klicka här. Har du frågor kan du kontakta förbundet direkt på styrelsen@goforbundet.se.

Missa inte denna roliga och lärorika turnering, samt chansen att kvala in i landslaget!

Tags: