Martin Li 5D kom på 5:e plats i European Cup 2011-2012

Tävlingen European Cup arrangeras av Europeiska Goförbundet (EGF). Den går till så att europeiska turneringar kan betala en avgift till EGF för att få dela ut poäng till de som placerar sig bäst i respektive turnering. Alla pengar som betalas in till EGF delas i slutet av säsongen ut till de spelare som får flest poäng under säsongen. (Fullständiga regler finns här hos EGF). Under säsongen 2011-2012 så placerade sig vår Martin Li 5D på femte plats och fick ta emot 720 EUR i prispengar - ett stort grattis! Den fullständiga resultatlistan för 2011-2012 finns här.

Efter att ha fått besked om vinsten så beslöt Martin att skänka prispengarna till Svenska Goförbundet för att främja Go i Sverige. Vi i styrelsen är oerhört tacksamma för detta bidrag vi vill önska Martin ett varmt lycka till i kommande turneringar, både i Sverige och utomlands!